lördag 9 augusti 2008

Voices 90;s Gotlandsminnen...

Jag vill bara visa lite bilder från vår trevliga Medeltidsvecka med Voices 90;








Här är en mysig fikapaus vid en båtbrygga i typ Helgasjön vid Sandsbro utanför Växjö.

Hela gänget njuter av värmen. Tyvärr slutade det lite oturligt...
Familjen Hedin Ruhr fick punka på bilen och Byggare Bob, Mulle Meck, Bosse Bildoktor med flera händiga bilfixare fick rycka in med en hjälpande hand. För ett tag var vi lite svettiga vad gällde färjans avgångstid. Men det gick hur bra som helst.





Likt en scen i Titanic...



" We love Gotland!!" Nu är vi på väg!!

Så här såg våra "Ö-råd" ut. Vi hade ö-råd varje morgon kl 10.00 efter frukost, för att lägga upp schemat för dagen. Mycket demokratiskt och rätt galet... Men det blev bra scheman.






På väg hem hade vi ett "sjö-råd" innan vi skildes...




Här är är hela det sjungande madrigalgänget. Fa-la-la-la-la-fa-la-la med Voices 90!!









Sedan var vi ju tvungna att göra ett besök som vi planerat i 14 år... hos Göran Ringbom i Hamra...



Vi blev väl mottagna med kaffe och bullar av Göran och hans dotter Sofie på deras mycket speciella krog i Mexican style. Linnea provade hängmatta som en äkta mexikanska.





Det regnade visst på medeltiden också, men det löst vi lätt med blommig medeltidsregnkappa och medeltidsparaply från Svalövs Golfklubb :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Jeanette!
Roligt att se er på bild och läsa lite om er.Det är ju inte så ofta vi varken ses eller hörs nuförtiden. Har precis lämnat ut ditt och Tinas namn till en tjej, som ville ha en sångrupp att underhålla på en tillställning i Kristanstad nu på fredag. Det är en kollega till en av de tjejer jag sjunger med som börjar få panik. De som skulle kommit och underhållit har hoppat av. Hoppas ni lyckas dra ihop något, för vi har inte möjlighet..

Ha det gott!
High Five via Jonas Kryger